Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο γενικής προσθετικής GR DENTAL E LAB του Γεωργίου Ρουσσάνου λειτουργεί από το 1995 και ειδικεύεται στις τεχνητές οδοντοστοιχίες. Μεταφέρθηκε από την Καλλιθέα στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής 43.

Έχοντας την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτεί το σύγχρονο επάγγελμα στοχεύουμε στην σωστή και αποτελεσματική συνεργασία μαζί σας. Η στενή προσωπική συνεργασία με τον γιατρό, η πολυετής εμπειρία και η ποιότητα των υλικών, εγγυώνται την τελειότητα των εργασιών στην αισθητική και την λειτουργικότητα.

Η συνεχή εκπαίδευση μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε διαρκώς και να δημιουργούμε ολοένα και περισσότερους ευχαριστημένους συνεργάτες. Η συνέπεια σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υλικών και υπηρεσιών καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οδοντίατρου.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας περνάμε στην νέα εποχή τρισδιάστατης ψηφιακής σάρωσης. Χρησιμοποιούμε το scanner 3Shape E1 επιτυγχάνοντας έτσι θεαματικά αποτελέσματα απαράμιλλης αισθητικής και φυσικότητας σε κάθε μας εργασία.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, σε οποιοδήποτε στάδιο του έργου, με διάθεση και όρεξη για δουλειά.